Permanent verwijdering van jouw klantgegevens uit TaskForge.
Verwijdering is onomkeerbaar — je verliest alles wat je op TaskForge hebt opgebouwd: je account, je klusgeschiedenis en je gegevens. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Actieve klussen moeten eerst afgerond of geannuleerd zijn. Je beoordelingen worden mee verwijderd